18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,theme-stockholm,stockholm-core-1.0.8,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.1.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Prečo
Vyrábame

Ide pôvodne o bezlepkové pečivo pochádzajúce z Brazílie, kde sa konzumuje denne. Avšak na Slovensku ani v Európe sa doteraz nevyrábalo a ani ho nebolo možné zakúpiť v obchodoch.

Čo vytvárame
Na Slovensku

Inovatívny produkt, Pao de Queijo (pau dži kejžu), mrazené bezlepkové maniokové guličky, určené na finálnu prípravu v pohodlí domova, sú vyrábané pre všetkých, ktorí sa chcú stravovať zdravo.

Pre koho je toto
Potešenie

Výrobky Pao de Queijo neobsahujú žiadne konzervanty, mlieko, lepok, droždie ani kvások. Sú preto vhodné pre širokú skupinu ľudí s potravinovými alergiami alebo intoleranciami. Produkty sú vhodné aj pre detičky už od ukončeného 9. mesiaca.

O projekte

Názov projketu: Výroba bezlepkového mrazeného pečiva

Hlavným cieľom projektu je zvýšenie konkurencieschopnosti firmy prostredníctvom zavedenia a využívania inovatívnej technológie s cieľom vyrábať inovatívny produkt, ktorý sa na Slovensku nevyrába, a to bezlepkové mrazené Predmetom projektu je obstaranie výrobných technológií a nákup vybavenia prevádzky, ktoré umožnia vyrábať bezlepkové Pao de Queijo produkty a ponúkať ich na potravinársky trh. K tomu prispeje marketingová stratégia firmy a kvalifikovaný projektový a realizačný tím, ktorým žiadateľ disponuje. Naplnením tohto cieľa dôjde k významnému posunu vo výrobných možnostiach spoločnosti, inovatívna vyspelá technológia umožní vyrábať takú produkciu, aby bola lepšie a efektívnejšie uspokojovaný rastúci dopyt po bezlepkových výrobkoch zo strany zákazníkov a odberateľov.