Ide pôvodne o bezlepkové pečivo pochádzajúce z Brazílie, kde sa konzumuje denne. Avšak na Slovensku ani v Európe sa doteraz nevyrábalo a ani ho nebolo možné zakúpiť v obchodoch.
Inovatívny produkt, Pao de Queijo (pau dži kejžu), mrazené bezlepkové maniokové guličky, určené na finálnu prípravu v pohodlí domova, sú vyrábané pre všetkých, ktorí sa chcú stravovať zdravo.
Výrobky Pao de Queijo neobsahujú žiadne konzervanty, mlieko, lepok, droždie ani kvások. Sú preto vhodné pre širokú skupinu ľudí s potravinovými alergiami alebo intoleranciami. Produkty sú vhodné aj pre detičky už od ukončeného 9. mesiaca.
Názov projketu: Výroba bezlepkového mrazeného pečiva
Hlavným cieľom projektu je zvýšenie konkurencieschopnosti firmy prostredníctvom zavedenia a využívania inovatívnej technológie s cieľom vyrábať inovatívny produkt, ktorý sa na Slovensku nevyrába, a to bezlepkové mrazené Predmetom projektu je obstaranie výrobných technológií a nákup vybavenia prevádzky, ktoré umožnia vyrábať bezlepkové Pao de Queijo produkty a ponúkať ich na potravinársky trh. K tomu prispeje marketingová stratégia firmy a kvalifikovaný projektový a realizačný tím, ktorým žiadateľ disponuje. Naplnením tohto cieľa dôjde k významnému posunu vo výrobných možnostiach spoločnosti, inovatívna vyspelá technológia umožní vyrábať takú produkciu, aby bola lepšie a efektívnejšie uspokojovaný rastúci dopyt po bezlepkových výrobkoch zo strany zákazníkov a odberateľov.